Širimo naš kolektiv, iščemo nove sodelavce. Če te katero od spodaj navedenih delovnih mest zanima, imaš našteta znanja in kompetence, prijavi se.

Prijave sprejemamo na info@arctur.si


razvojni inženir/programer

Arcturjevci že 27 let združujemo kreativnost in izkušnje ter razvijamo rešitve, ki spreminjajo naša življenja. Smo ponosni prejemniki različnih mednarodnih priznanj. Če si tudi ti tak/a, da ne želiš samo slediti spremembam, ampak jih soustvarjati, se nam pridruži!

Iščemo razvojno inženirko-ja/ programerko-ja, ki bo postal del naše ekipe sestavljene iz strokovnjakov različnih profilov. Zelo zaželene so izkušnje, vsaj 2 leti. Vrednote, ki so pri nas zelo pomembne so: zagnanost, pripadnost, veselje do dela in timska naravnanost. Zavedamo se, da tehnologije niso enostavne in ne pričakujemo, da vse obvladaš. Iščemo programerko/ja, ki je naklonjen odprtokodnim rešitvam in se je pripravljen učiti ter slediti trendom.

Delo za naše naročnike poteka v sproščenem in kreativnem duhu, v sodobnih prostorih v Novi Gorici ali v naših prostorih na FRI v Ljubljani.

Pričakovana znanja

Opis dela
Tvoje delo bo obsegalo predvsem načrtovanje, programiranje in dokumentiranje dinamičnih spletnih aplikacij po meri. Z delom lahko začneš že jutri ;).

Prijava

Če te sodelovanje z nami zanima in si pripravljen na nov izziv se čimprej prijavi. Prijave z življenjepisom sprejemamo na info@arctur.si